Franke New Glass Linear Cam Ocak FHNG 302 2G BK C
Kategori
Marka
Stok Kodu
106.0490.202
Garanti Süresi
24 Ay
*1.163,56 ₺ den başlayan taksitlerle!
%15 İndirimli
9.520,00 ₺
11.200,00 ₺
Franke Cam Ocak FHNG 302 2G BK C - Black Glass
Franke merkez depolarını da kullanıyoruz. Bu yüzden sipariş vermeden önce lütfen stok adedini sorunuz.
Ürün Franke Türkiye Garantilidir.
Whatsapp ile sorabilirsiniz
Paslanmaz çelik, cam veya daha klasik mutfaklar için doğal renklerde tasarlanan Franke imzalı ankastre ocaklar işlevsellik ve estetik anlayışın kusursuz bir sentezidir.
Her Franke ocağının kalbinde, modası asla geçmeyecek modern bir tasarım ve gelişmiş teknoloji yatmaktadır. İster gazlı ister indüksiyonlu bir ocak tercih edin, eviniz için size mükemmel bir uyumu sağlayacak fırınlar ve daha fazlasına sahip tarzlar sunmaktayız.
Her bir ocak, yıllarca sorunsuz çalışacak şekilde en yüksek standartlara göre tasarlanmaktadır. Enfes yüzey kalitesi ve en yüksek işçilik standartları, tasarımdaki mutlak hassasiyetten farksızdır.
Ürün Özellikleri:
Renk: Black Glass
Model: Cam Ocak
Ürün Kodu: FHNG 302 2G BK C
Montaj Tipi: Tezgah Üstü
Göz Sayısı: 2 gazlı
Ebat: 320x520mm
Montaj Ölçüsü: 290x490mm
Izgaralar: Döküm Izgara
Gaz Giriş Yönü: Sağ
Alt Dolap Ölçüsü: Minimum 30cm
Özellik:
Gaz emniyet ventili: Taşma, rüzgar vb gibi nedenlerle ateşin sönmesi halinde gazı keserek güvenli kullanım sağlar.
Entegre Otomatik Ateşleme: Franke ankastre ocakları yakmak için düğmeyi çevirmek yeterlidir. Dışarıdan ateşle yakılmasına gerek yoktur.
New Glass Linear fırınlarla uyumlu düğme tasarımı
Bu ürünün sevkıyatı, sadece Bursa ili sınırları içine yapılmaktadır. Bursa dışı illere sevkıyat talepleriniz için lütfen sipariş vermeden önce arayınız. 0532 256 1220
Renk | : | Siyah |
Ölçü | : | 30 cm |
Wok Gözü | : | Yok |
Bek Sayısı | : | 2 Göz Gazlı |
Bek Malzemesi | : | Döküm Demir |
Model | : | Modern |
Ocak Yüzeyi | : | Cam |
Ocak Tipi | : | Gazlı |
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Franke New Linear Ocak Reklamı
Franke Gazlı Ocak Özellikleri
Franke Gazlı Ocak Temizleme Yöntemleri